Az első benyomás: az előszoba

Egy ház, lakás külső környezetéből is kapunk némi képet az ott lakók lelkivilágáról, de az előszobába belépve már arról is lehet valamilyen benyomásunk, hogy hogyan érzi magát az ott lakó ember lelke legmélyén.

Az előszoba kicsiny méretéből és előnytelen alaprajzából azt érezhetjük, hogy nem lehet velük semmit sem kezdeni, egyszerűen berendezhetetlenek. Holott pont ezekben az esetekben van a legnagyobb szükség arra, hogy leleménnyel, praktikus megoldásokkal, jó világítással, jól megválasztott anyagokkal és színekkel használhatóvá és kellemessé tegyük az aprócska helyiséget.

A színek kiválasztásakor lehetünk akár merészebbek is, mivel itt csak rövid időt töltünk el; viszont a színválasztásnál elsődlegesnek kell tekinteni a színek téralakító, méretkorrigáló hatását. Kisméretű előszobáknál jobb, ha világosabb színeket választunk a tágasabb hatás elérése érdekében. A sötét padló, és a világos falak növelik a térhatást, viszont ha túl magas és keskeny az előszobánk, a sötét mennyezettel kellemes összhatást érhetünk el. Előfordulhat, hogy az előszoba keskeny és hosszú, ilyenkor a végfalon alkalmazzunk sötétebb színt vagy burkolatot, mert az “előrehozza” a falat. A mennyezeten vagy a padlón a keresztirányú csíkozás szélesíti, a hosszirányú megnyújtja az előszobát.

Festés, mázolás, tapétázás Tatabánya

Festés, mázolás, tapétázás Tatabánya

Festés, mázolás, tapétázás Tatabánya

Festés, mázolás, tapétázás Tatabánya

Hívjon bizalommal: 0620/452-7965

M&M Festés – festés, mázolás, tapétázás